Innstillinger for Hjelpemiddel på Xbox One

Det kreves bare noen få trinn for å konfigurere Xbox One-konsollen slik at den blir mer tilgjengelig. Alternativer for Hjelpemiddel er tilgjengelig under Innstillinger. Du viser dem ved å trykke på Xbox-knappen  for å åpne guiden og deretter velge System > Innstillinger > Hjelpemiddel. Hvis du bruker et tastatur, trykker du på Windows-logotasten+U.

Disse alternativene kan gjøre det enklere å gjøre følgende:

• Bruke Xbox One uten skjerm. Skjermleser er en skjermleser som lar deg høre lydbeskrivelser for elementer på skjermen, for eksempel tekst og knapper.
  • Se hva som er på skjermen. Forstørrelsesprogrammet gjør innholdet på skjermen større. Høykontrast gjør det enklere å skille mellom elementer og tekst på skjermen.
  • Tilpasse lyd og video. Undertekst-innstillingene lar deg velge hvordan undertekst vises når du ser DVD-er, Blu-ray-plater og mange forespørselsbaserte videotjenester. Transkripsjon av spillechat konverterer talekommunikasjon mellom spillere i spill til tekst du kan lese på skjermen.
  • Tilpasse kontrolleren. Tilordning av knapper lar deg konfigurere kontrolleren for presisjonsopplevelser under spilling. Co-pilot lar deg kombinere inndata fra to kontrollere, slik at to personer kan spille som én.

Obs! Skjermleser er ikke tilgjengelig i alle områder.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Innstillinger for Hjelpemiddel på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?