Aktivere høykontrast

Høykontrast gjør det enklere å skille mellom elementer og tekst på skjermen. Du kan bare aktivere denne fra innstillingene for Hjelpemiddel på Xbox One-konsollen.

• Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg System > Innstillinger > Hjelpemiddel > Høykontrast, og aktiver deretter Mørkt tema eller Lyst tema.
  • Hvis du vil bruke talekommandoer, sier du «Hey Cortana, turn on high contrast» eller «Xbox, slå på høy kontrast».
  • Hvis du bruker et tastatur, trykker du på SKIFT+ALT+PRINTSCR for å aktivere eller deaktivere høykontrast.

Obs! Denne innstillingen gjelder for hele konsollen. Når den er aktivert, kan alle kontobrukere på konsollen se temaet du har valgt. Egendefinerte farger og bakgrunner vises ikke mens du er i denne modusen.