Lytte i mono

Finn ut hvordan monoutgang kombinerer alle lydkanalene til én. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg System > Innstillinger > Hjelpemiddel > Lyd, og velg deretter Monoutgang.

Dette overstyrer de gjeldende lydutgangsinnstillingene. Den kombinerte monoutgangen kommer til å høres lik ut på alle høyttalere.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Lytte i mono, som du leste om, eller om et annet problem?