Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Slå på Skjermleser på Xbox One

Skjermleseren leser tekster, knapper, og andre elementer ut høyt for deg.

• Hvis du bruker en kontroller, trykker du på og holder Xbox-knappen  til den vibrerer, og deretter trykker du på menyknappen . (Trykk deretter på knappene på nytt for å slå av skjermleseren.)
  • Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter System > Innstillinger > Hjelpemiddel > Skjermleser for å slå den på eller av.
  • Hvis du bruker et tastatur, trykker du på Windows-logotasten+CTRL+ENTER. (Trykk deretter på knappene på nytt for å slå av skjermleseren.)

Hvis du vil bruke talekommandoer, sier du «Hey Cortana, turn on Narrator» eller «Xbox, slå på Skjermleser».

Obs!
Talekommandoer er kanskje ikke tilgjengelige i alle land eller områder.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Slå på Skjermleser på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?