Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Bruke inndatalæringsmodus på Xbox One

Inndatalæringsmodusen hjelper deg å lære knappene på Xbox-kontrolleren eller tastaturet.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter System > Innstillinger.
  2. Velg Hjelpemiddel > Skjermleser, og velg deretter Skjermleser på.
  3. Velg Inndatalæringsmodus er på. Når inndatalæringsmodus er angitt på Xbox-konsollen, leser Skjermleser det du trykket på på kontrolleren eller tastaturet. Hvis du for eksempel beveger venstre styrespak, sier Skjermleser «Venstre styrespak».

Dobbelttrykk på A-knappen  for å deaktivere inndatalæringsmodus.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bruke inndatalæringsmodus på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?