Bruke forstørrelsesprogrammet på Xbox One

Du bruker forstørrelsesprogrammet til å zoome inn på skjermen, slik at det blir lettere å se tekst og bilder på Xbox One. Du kan bruke forstørrelsesprogrammet med kontrolleren eller et tilkoblet USB-tastatur.

Slå på forstørrelse

• Hvis du bruker en kontroller, trykker du på og holder Xbox-knappen  til den vibrerer, og deretter trykker du på visningsknappen .
  • Hvis du bruker et tastatur, trykker du på Windows-logotasten + pluss (+).
  • Hvis du vil bruke talekommandoer, sier du «Hey Cortana, turn on Magnifier» eller «Xbox, slå på Forstørrelsesprogram».

Bruke forstørrelsesprogrammet

Med en kontroller

• Bruke høyre styrespak for å panorere til området på skjermen du vil se.
  • Bruk venstre spak for å samhandle med ting på skjermen.
  • Bruk høyre trigger til å zoome inn.
  • Bruk venstre trigger til å zoome ut.

Hvis du vil bruke triggerne og høyre styrespak mens du spiller et spill, dobbelttrykker du på Xbox-knappen  for å låse forstørrelse og alle kontrollene på kontrolleren. Hvis du vil aktivere forstørrelseskontroller igjen, dobbelttrykker du på Xbox-knappen  på nytt.

Obs! Når du starter forstørrelsesprogrammet med en kontroller, kan du ikke navigere rundt og velge ting med tastaturet.

Med et tastatur

• Trykk på CTRL+ALT+piltastene for å panorere til skjermområdet du vil vise.
  • Trykk på Windows-logotasten+plusstegnet (+) for å zoome inn.
  • Trykk på Windows-logotasten+minustegnet (-) for å zoome ut.
  • Trykk på CTRL+ALT+MELLOMROM for å vise Forstørrelsesprogram i full skjerm.
  • Trykk på TAB for å flytte gjennom elementene på skjermen.
  • Trykk på MELLOMROM for å velge et element.
  • Trykk på Windows-logotasten+ESC for å avslutte Forstørrelsesprogram.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bruke forstørrelsesprogrammet på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?