Bruke forstørrelsesprogrammet

Du bruker Forstørrelsesprogram til å se tekst og bilder bedre på Xbox One. Du kan bruke Forstørrelsesprogram med kontrolleren eller med et tilkoblet USB-tastatur.

Slå på forstørrelse

• Hvis du bruker en kontroller, trykker du på og holder Xbox-knappen til den vibrerer, og deretter trykker du på visningsknappen .
  • Hvis du bruker et tastatur, trykker du på Windows-logotasten + pluss (+).
  • Slik bruker du talekommandoer. Si «Xbox, aktiver forstørrelsesprogram».

Bruke forstørrelsesprogrammet

Med en kontroller

• Bruke høyre styrespak til å panorere til området på skjermen du vil se.
  • Bruk venstre styrespak til å bruke elementer på skjermen.
  • Bruk høyre trigger til å zoome inn.
  • Bruk venstre trigger til å zoome ut.

Hvis du vil bruke triggere og høyre styrespak mens du spiller et spill, trykker du på og holder Xbox-knappen for å låse forstørrelsen og alle kontrollene på kontrolleren. Du aktiverer forstørrelseskontrollene igjen ved å trykke på og holde Xbox-knappen på nytt.

Obs! Når du aktiverer Forstørrelsesprogram med en kontroller, kan du ikke navigere rundt og velge elementer med tastaturet.

Med et tastatur

• Trykk på CTRL+ALT+piltastene for å panorere til området av skjermen du vil se.
  • Trykk på Windows-logotasten+plusstegnet (+) for å zoome inn.
  • Trykk på Windows-logotasten+minustegnet (-) for å zoome ut.
  • Trykk på CTRL+ALT+MELLOMROM for å vise Forstørrelsesprogram i full skjerm.
  • Trykk på TAB for å flytte gjennom elementene på skjermen.
  • Trykk på MELLOMROM for å velge et element.
  • Trykk på Windows-logotasten+ESC for å avslutte Forstørrelsesprogram.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bruke forstørrelsesprogrammet, som du leste om, eller om et annet problem?