Feilkode 0x80072EFE vises når du prøver å oppdatere eller installere innhold på Xbox One-konsollen

Følgende feilkode vises når du prøver å installere eller oppdatere et spill eller en app på Xbox One-konsollen:

Feilkode 0x80072EFE

Dette betyr at nettverkstilkoblingen ble avbrutt under henting av oppdateringen for dette innholdet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2019-11-21T06:40:52.0045366+00:00

Løsning 2: Start nettverksenheten på nytt.

Prøv å starte modemet, gatewayen eller ruteren på nytt. Dette kan ofte løse problemet. Hvis ikke prøver du neste løsning.

Løsning 3: Test tilkoblingen til Xbox Live.

Kontroller den detaljerte nettverksstatistikken for å se om du har pakketap på mindre enn fem prosent:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Nettverk > Nettverksinnstillinger.
  3. Velg Detaljert nettverksstatistikk.
  4. Vis informasjonen for Pakketap.

Hvis du har et pakketap på mer enn fem prosent, bruker du Løsning for feil på flerspillertilkobling til Xbox One og velger Du har høyt pakketap.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x80072EFE vises når du prøver å oppdatere eller installere innhold på Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?