Feilkode 0x80040900 vises når du logger på Xbox One-konsollen

Du ser følgende feilkode når du logger på Xbox One-konsollen:

0x80040900

Løsninger

Løsning 1: Prøv på nytt.

Vent ett minutt, og prøv på nytt.

Løsning 2: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-10-18T06:42:55.4086532+00:00

Løsning 3: Start Xbox-konsollen på nytt.

1. Trykk på og hold av/på-knappen på Xbox-konsollen i 10 sekunder.
  2. Vent til Xbox-konsollen slår seg helt av.
  3. Slå den på igjen, og prøv å logge på på nytt.

Løsning 4: Tilbakestill Xbox-konsollen.

Advarsel! Xbox-konsollen tilbakestilles til fabrikkinnstillingene, og alle profiler, lagrede spill og innstillinger slettes. Lagrede spill og andre data som ikke er synkronisert med Xbox Live, går tapt. Konsollen synkroniseres med Xbox Live automatisk når den er tilkoblet. Hvis du imidlertid har vært frakoblet en stund, er det best å koble til Xbox Live før du tilbakestiller.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Gå til Innstillinger > System > Konsollinformasjon.
  3. Velg Tilbakestill konsollen, og følg deretter instruksjonene på skjermen.
  4. Prøv å logge på igjen etter tilbakestillingen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x80040900 vises når du logger på Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?