Feilkode 0x80048051 vises når du prøver å logge på Xbox One-konsollen

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å logge på Xbox One-konsollen:

0x80048051
Prøv på nytt senere eller kanskje kontroller kontoen din.

Dette kan bety at det er et problem med Xbox Live, eller at det har oppstått en uventet feil på konsollen.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Se etter statusvarsler for Xbox Live.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går og prøver på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-10-19T14:25:13.2898493+00:00

Løsning 2: Slå nettverksmaskinvaren av og på, og start konsollen på nytt.

Slik tilbakestiller du nettverksmaskinvaren og starter konsollen på nytt:

1. Koble strømkabelen fra baksiden av ruteren, modemet eller nettverksporten, og vent i fem minutter. Hvis du har en ruter og et modem, kobler du strømkabelen fra begge enhetene.
  2. Etter fem minutter kobler du til modemet eller gatewayen først og venter til alle lampene lyser som normalt.
  3. Hvis du bruker en ruter, kobler du den til og venter til alle lampene lyser som normalt.
  4. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  5. Velg Start konsollen på nytt.
  6. Velg Start på nytt.

Obs! Hvis konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke på og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte Xbox Kundestøtte.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x80048051 vises når du prøver å logge på Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?