Feilkode 0x80048051 vises når du prøver å logge på Xbox One-konsollen

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å logge på Xbox One-konsollen:

0x80048051
Prøv på nytt senere eller kanskje kontroller kontoen din.

Dette kan bety at det er et problem med Xbox Live, eller at det har oppstått en uventet feil på konsollen.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Se etter statusvarsler for Xbox Live.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-12-15T18:05:46.5858494+00:00

Løsning 2: Slå nettverksmaskinvaren av og på, og start konsollen på nytt.

Slik tilbakestiller du nettverksmaskinvaren og starter konsollen på nytt:

1. Koble strømkabelen fra baksiden av ruteren, modemet eller nettverksporten, og vent i fem minutter. Hvis du har en ruter og et modem, kobler du strømkabelen fra begge enhetene.
  2. Etter fem minutter kobler du til modemet eller nettverksporten først og venter til alle lampene lyser på vanlig måte.
  3. Hvis du bruker en ruter, kobler du den til og venter til alle lampene lyser på vanlig måte.
  4. Trykk på Xbox-knappen på Xbox One-konsollen for å åpne guiden.
  5. Velg Innstillinger.
  6. Velg Start konsollen på nytt.
  7. Velg Ja for å bekrefte.

Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, berører du Xbox-knappen på konsollen på nytt for å starte på nytt.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.