Feilkode 0x8007005 vises når du logger på Microsoft-kontoen på Xbox One

Følgende feilmelding vises når du prøver å logge på Microsoft-kontoen på Xbox One-konsollen:

Det oppsto en feil
Kan ikke logge på. Prøv på nytt om noen minutter, eller kontroller kontoen ved å logge på account.live.com. Logg på 0x8007005

Løsninger

Prøv løsningene nedenfor for å løse problemet.

Løsning 1: Start Xbox One-konsollen på nytt.

1. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.
  4. Prøv å logge på igjen etter omstarten.
Obs! Hvis konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke på og holde Xbox-knappen på konsollen i cirka 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen for å starte den på nytt.

Løsning 2: Fjern profilen, og last den ned på nytt.

Hvis du fortsatt ikke kan logge på kontoen din, må du fjerne profilen din og legge den til på nytt på konsollen.

Trinn 1: Fjern kontoen fra konsollen.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter System.
  2. Velg Innstillinger > Konto > Fjern kontoer.
  3. Velg kontoen du vil fjerne, og bekreft deretter fjerningen.
    Obs! Det kan hende at du må gjenta prosessen for fjerning av konto opptil fem ganger for å fjerne kontoen fra listen.

Trinn 2: Start Xbox One-konsollen på nytt.

1. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.

Trinn 3: Legg til kontoen på konsollen på nytt.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Rull opp og velg Logg på.
  3. Velg Legg til og administrer.
  4. Velg Legg til ny.
  5. Skriv inn e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  6. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre tilpasningen av innstillingene.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x8007005 vises når du logger på Microsoft-kontoen på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?