Feilkode 0x80070102 vises når du logger på Xbox One-konsollen

Følgende feilkode vises når du prøver å logge på Xbox One-konsollen:

0x80070102

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-10-20T15:55:54.4254833+00:00

Løsning 2: Start konsollen på nytt

Prøv å løse problemet ved å starte konsollen på nytt:

1. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.
  4. Etter at konsollen har startet på nytt, prøver du å logge på på nytt.

Obs! Hvis konsollen ser ut til å være fryst, kan du starte den på nytt manuelt ved å trykke på og holde Xbox-knappen på konsollen i ti sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x80070102 vises når du logger på Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?