Feilkode 0x80073CF0 vises når du prøver å kjøpe eller starte et spill eller en app

Feilkoden nedenfor vises når du prøver å kjøpe noe eller starte et spill eller en app:

0x80073CF0

Dette kan bety at det har oppstått en uventet feil på Xbox One-konsollen.

Løsninger

Løsning 1: Start konsollen på nytt.

Hvis du får denne feilmeldingen når du bruker Store eller et annet område på Xbox One, starter du konsollen på nytt.

1. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  2. Velg Start konsollen på nytt > Start på nytt.
  3. Prøv handlingen på nytt etter at du har startet på nytt.

Løsning 2: Avinstaller spillet eller appen og installer deretter på nytt.

Hvis du får denne feilmeldingen mens du starter et spill eller en app, må du avinstallere og installere spillet eller appen på nytt og deretter prøve å starte spillet eller appen på nytt.

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden, og velg deretter Mine spill og apper > Vis alle.
  2. Ha fokus på spillet eller appen, trykk på menyknappen på kontrolleren, og velg deretter Avinstaller.
  3. Velg Klar til å installere i listen over spill eller apper.
  4. Velg elementet du nettopp avinstallerte, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere det på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x80073CF0 vises når du prøver å kjøpe eller starte et spill eller en app, som du leste om, eller om et annet problem?