Feilkode 0x80190005 vises når du prøver å logge på Xbox One-konsollen

Følgende feilkode vises når du prøver å logge på Xbox One-konsollen:

0x80190005

Dette betyr enten at tjenesten er nede, eller at det er et midlertidig problem med pålogging på Microsoft-kontoen din. Prøv på nytt senere, eller prøv løsningen nedenfor.

Løsning

Kontrollere statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går og prøver på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-11-21T21:27:53.0689297+00:00

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x80190005 vises når du prøver å logge på Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?