Feilkode 0x80270300 vises når du prøver å starte, installere eller oppdatere et spill på Xbox One

Dette kan skje med både digitale og platebaserte spill.

Løsninger

Løsning 1: Se om spillet oppdateres.

Du kan se denne meldingen hvis du prøver å starte et spill mens det oppdateres. Slik sjekker du om det er dette som skjer:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter Mine spill og apper.
  2. Velg for å se om spillet du vil spille, mottar en oppdatering.

Hvis spillet ikke oppdateres, gjør du følgende.

Løsning 2: Start konsollen på nytt

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Gå til System-fanen, og velg Start konsollen på nytt.

Obs! Hvis du ikke kan gå tilbake til guiden eller Xbox-konsollen er låst, trykker og holder du av/på-knappen for konsollen i ti sekunder. Når konsollen er slått av, starter du den på nytt.

Hvis spillet ikke oppdateres og du får meldingen på nytt etter omstart av Xbox-konsollen, gjør du ett av følgende:

Løsning 3: Tilbakestille Xbox-konsollen mens du beholder spillene dine

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Gå til System-fanen, og velg Innstillinger.
  3. Gå til System > Konsollinformasjon og velg Tilbakestill konsollen.
  4. I bekreftelsesdialogboksen kan du velge Tilbakestille og beholde mine spill og apper.
  5. I listen over spill velger du delvis installert spillet for å åpne detaljside i Microsoft Store. Fullføre installasjonen ved å velge Installer.

Som et alternativ til å tilbakestille Xbox-konsollen, kan du slette og installere spillet på nytt. Avhengig av størrelsen på spillet, kan dette ta lengre tid enn hvis du tilbakestiller.

Løsning 4: Slett spillet, og installer det på nytt

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter Mine spill og apper.
  2. Ha fokus på spillet, trykk på menyknappen på kontrolleren, og velg Avinstaller.
  3. Gå til Klar til å installere, finn spillet, og installer det på nytt.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x80270300 vises når du prøver å starte, installere eller oppdatere et spill på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?