Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Feilen 0x803F900A forekommer når du forsøker å spille et spill på Xbox One

Du får følgende feilkode når du forsøker å spille et spill på Xbox One:

0x803F900A

Dette kan bety at du må logge på eller fornye spillabonnementet.

Løsning

Hvis du vil spille abonnementsspillet, bruker du ett eller begge av følgende trinn, etter behov:

• Logg på som eier av abonnementet for spillet du forsøker å spille.
  • Hvis du allerede har logget på som eier av abonnementet og spillet ikke starter, må du sannsynligvis fornye abonnementet i Microsoft Store. Du finner det kanskje også under Innstillinger > Abonnementer.

Hvis du vil ha hjelp med å logge på, kan du se Tilkoblings- og nettverksløsning for Xbox One.

Hvis du vil ha hjelp med abonnementer, kan du se Administrere betalingsalternativer for andre abonnementer enn Xbox-abonnementer på Xbox One.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilen 0x803F900A forekommer når du forsøker å spille et spill på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?