Feilen 0x803FABC6 forekommer når du forsøker å bruke Xbox One-konsollen

Du ser følgende feilkode når du forsøker å bruke Xbox One:

Feil 0x803FABC6

Dette betyr at vi ikke finner det riktige innholdet i Microsoft Store.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-12-11T10:28:57.7344146+00:00

Løsning 2: Vente og prøve på nytt senere

Hvis Xbox Live-tjenesten er oppe og går, har vi problemer med å finne eller få tilgang til dette innholdet. Gis oss litt tid til å behandle dette, og prøv på nytt senere.