Feilkode 0x803F8003 vises når du starter et spill på PC, Xbox One S eller den originale Xbox One

Følgende feilkode vises når du prøver å starte et spill:

0x803F8003

Prøv ett eller flere av følgende, avhengig av hvor denne feilen oppstod.

På PC-en

Hvis du ser denne feilen på Windows 10 PC-en, betyr det at spillets kostnadsfrie prøveperiode er over. Hvis du vil fortsette å spille spillet, kan du kjøpe det i Microsoft Store.

Hvis du vil ha mer informasjon om kampanjespill, kan du se Forstå betaer, demoer og prøveversjoner på Xbox One.

På Xbox-konsollen

Løsning 1: Bekreft statusen for abonnementet (f.eks.: Xbox Live Gold, Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass, EA Access osv.)

Obs! Games with Gold-spill krever et aktivt Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-abonnement på kontoen som opprinnelig løste inn Games with Gold-tilbudet.

Slik fornyer du abonnementet:

1. Logg på siden Tjenester og abonnementer på Microsoft-kontoen.
  2. Finn abonnementet du vil fornye, i listen. Velg Forny, og følg deretter instruksjonene.
  3. Hvis det ikke vises en kobling til Forny, må du kjøpe abonnementet på nytt. Gå til Microsoft Store på http://www.microsoftstore.com.

Løsning 2: Prøv å starte spillet på nytt.

1. Gå til Hjem ved å trykke på Xbox-knappen .
  2. Velg menyknappen mens fokuset er på spillflisen.
  3. Velg Avslutt.
  4. Vent minst ti sekunder, og prøv deretter å starte spillet på nytt.

Løsning 3: Start konsollen på nytt.

Prøv å løse problemet ved å starte konsollen på nytt:

1. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.
  4. Når konsollen har startet på nytt, logger du på og prøver å starte spillet på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x803F8003 vises når du starter et spill på PC, Xbox One S eller den originale Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?