Feilen 0x803f8007 forekommer når du forsøker å starte et Xbox One-spill eller spilltillegg

Du ser følgende feilkode og -melding når du forsøker å starte et Xbox One-spill eller spilltillegg:

Noe gikk galt

0x803f8007

Dette betyr at du ikke lenger eier innholdet eller ikke lenger har tillatelse til å bruke innholdet. Du har for eksempel ikke tilgang til et spill, fordi du mottok en refusjon for det, eller forhåndsbestillingen av spillet ble annullert.

Løsning

Hvis du vil feilsøke dette problemet, sjekker du om innholdet ble refundert, annullert eller kjøpt på siden for Microsoft-kontoen:

1. Logg på kontoen din. Bla nedover til du ser spillet eller spilltillegget du kjøpte.

Obs! Du må kanskje endre datoområdet for kjøpshistorikken for å vise transaksjonen.

2. Hvis kjøpsstatusen er Annullert eller Refundert, eier du ikke lenger spillet eller spilltillegget. Dermed kan du ikke starte eller spille det. Du kan kjøpe innholdet på nytt hvis du fortsatt vil eie det.
  3. Hvis du ikke ser spillet eller spilltillegget i kjøpshistorikken, søker du etter det i Microsoft Store. Hvis du ser alternativet Kjøp en kopi på produktbeskrivelsessiden, betyr dette at du ikke lenger har tilgang til innholdet, og du må kjøpe det på nytt hvis du vil bruke det.