Feilkode 0x803f800b vises når du prøver å starte et spill

Følgende feilkode vises når du prøver å starte et spill:

0x803f800b

Dette betyr at abonnementet er utløpt.

Løsninger

Løsning 1: Se gjennom betalingsinformasjonen.

Hvis betalingsinformasjonen er feil, må du oppdatere den for å kunne fortsette å bruke Xbox-abonnementet.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Gå til Innstillinger > Konto > Abonnementer.
  3. Velg ett av abonnementene (Xbox Live Gold, Xbox Game Pass og så videre).
  4. Velg Endre betalingsmåte under Betaling og fakturering.
  5. Hvis betalingsmåten er feil eller ikke oppdatert, velger du Legg til en ny betalingsmåte.

Løsning 2: Betal det utestående beløpet.

Hvis du har et utestående beløp, blir abonnementet ditt avbrutt, og du må du betale hele beløpet for å kunne fortsette å bruke abonnementet.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Gå til Innstillinger > Konto > Abonnementer.
  3. Finn det avbrutte abonnementet, og velg det.
  4. Velg Betal nå under Betaling og fakturering.
  5. Velg hvordan du vil betale, og følg instruksjonene.

Prøv å starte spillet på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x803f800b vises når du prøver å starte et spill, som du leste om, eller om et annet problem?