Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Feilkode 0x80BD003F vises når du prøver å bruke et tema på Xbox One

Følgende feilkode vises når du prøver å angi eller planlegge et tema på Xbox One-konsollen.

0x80BD003F

Dette betyr at høykontrast er aktivert. Høykontrast gjør det enklere å se skjermelementer, men gjør at temaer ikke kan planlegges.

Løsning

Bruk denne fremgangsmåten hvis du vil bruke planlagte temaer:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Gå til Innstillinger > Hjelpemiddel > Høykontrast, og velg Av i rullegardinlisten.

Du kan aktivere høykontrast på nytt senere ved å følge samme fremgangsmåte.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x80BD003F vises når du prøver å bruke et tema på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?