Feilkode 0x80A4000A vises når du bruker Xbox Live-kontoen på Xbox One

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å bruke eller administrere Xbox Live-kontoen på Xbox One-konsollen:

Når denne Xbox ikke er tilkoblet, kan vi ikke logge deg på. Dette kan skje hvis du ikke lagrer ditt passord. Sjekk din nettverkstilkobling, og logg på

0x80A4000A

Dette kan bety ett av følgende:

• Konsollen mistet tilkoblingen under lagring av passordet på konsollen.
  • Konsollen mistet tilkoblingen og kan ikke logge deg på, fordi du ikke lagret passordet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2018-12-13T01:35:06.9257749+00:00
Løsning 2: Koble fra Xbox Live, og koble til på nytt.

Slik kobler du konsollen fra Xbox Live:

1. Kabelbasert tilkobling: Koble ganske enkelt Ethernet-kabelen fra Xbox One-konsollen på baksiden.
    Trådløs tilkobling:
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg System > Innstillinger > Nettverk > Nettverksinnstillinger.
    3. Velg Koble fra trådløst nettverk.
  2. Slå Xbox One-konsollen av og på. Du starter konsollen helt på nytt ved å slå den helt av og på.
    1. Slå av konsollen din ved å holde nede av/på-knappen på forsiden av konsollen i 10 sekunder.
    2. Slå konsollen på på nytt ved å trykke på av/på-knappen på konsollen eller Xbox-knappen på kontrolleren.
  3. Koble til Xbox Live på nytt.
    Obs! Hvis du vil ha hjelp med å opprette en tilkobling, kan du se Løsning for første gangs tilkobling til Xbox One.
  4. Logg på Xbox Live-profilen på konsollen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Løsning for Xbox One-pålogging.

Løsning 3: Test nettverkstilkoblingen.

Slå konsollen av og på hvis du ikke allerede har gjort det (se Løsning 2).

Test deretter tilkoblingen til Xbox Live:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Nettverk > Nettverksinnstillinger.
  3. Velg Test nettverkstilkobling.

Hvis denne løsningen fungerer, kobles konsollen din til Xbox Live: Hvis testen mislyktes, kan du prøve løsningen for nettverkstilkoblingsfeil for Xbox One.

Obs! Velg Ja hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren på konsollen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x80A4000A vises når du bruker Xbox Live-kontoen på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?