Feilkode 0x80BD0006 vises når du prøver å få tilgang til funksjoner på Xbox One

Du får følgende feilkode når du prøver å koble til Xbox Live eller prøver å få tilgang til enkelte Xbox Live-funksjoner på Xbox One-konsollen:

0x80BD0006

Dette kan bety at profilen er skadet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-11-12T13:57:40.8919277+00:00
Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2019-11-12T13:57:40.8919277+00:00
TV, musikk og video: oppe og går
2019-11-12T13:57:40.8919277+00:00
Spill og sosialt: oppe og går
2019-11-12T13:57:40.8919277+00:00

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går og prøver på nytt:

Løsning 2: Fjern kontoen, og legg til gamertagprofilen på nytt.

Slik fjerner du profilen din:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og gå til System.
  2. Velg Innstillinger > Konto > Fjern kontoer.
  3. Velg kontoen du vil fjerne.
  4. Velg Fjern for å bekrefte.
  5. Når du er ferdig, velger du Lukk.
  6. Start konsollen på nytt:
    1. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
    2. Velg Start konsollen på nytt.
    3. Velg Start på nytt.

Obs! Hvis konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke på og holde Xbox-knappen på konsollen i cirka 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt.

Slik legger du profilen tilbake på konsollen:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på.
  3. Rull ned, og velg Legg til og administrer.
  4.  Velg Legg til ny.
  5. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen din, og velg deretter Enter.
  6. Les vilkårene for bruk og personvernerklæringen for Microsoft, og velg deretter Jeg godtar.
  7. Følg trinnene for å konfigurere innstillingene for Pålogging og sikkerhet og legge til kontoen på Xbox One-konsollen.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x80BD0006 vises når du prøver å få tilgang til funksjoner på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?