Feilkode 0x82D40004 vises når du starter et spill på Xbox One

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å starte et spill eller en app:

0x82D40004

Eier du dette spillet eller denne appen?

Hvis du har en spillplate, setter du den inn nå. Hvis ikke kontrollerer du at du er koblet til Xbox Live. Hvis du ikke har rettighetene som kreves for å spille det, må du kjøpe det i Microsoft Store.

Dette kan bety at vi har problemer med å sjekke bruksrettighetene.

Løsning

Sett inn spillplaten. Selv om spillet kanskje allerede er installert på denne Xbox-konsollen, må vi ha den fysiske platen for å sjekke lisensen før vi kan starte det.

Hvis platen allerede er satt inn, må du se om den er skitten eller ripete. Tørk om nødvendig av platen med en myk, ren, litt fuktig klut. Hold platen i kantene uten å berøre overflatene.

Sett den deretter inn på nytt, og prøv å starte spillet igjen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x82D40004 vises når du starter et spill på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?