Feilkode 0x82D40007 vises når du starter et spill på Xbox One

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å starte et spill eller en app:

0x82D40007

Logg på med kontoen som kjøpte spillet eller appen, eller hvis det er en prøveversjon som er utløpt, kan du kjøpe spillet eller appen fra Microsoft Store. Velg Hjelp hvis du vil ha detaljerte instruksjoner.

Dette betyr at vi har problemer med å sjekke bruksrettighetene fordi abonnementet ble delt via en hjemme-Xbox.

Løsninger

Løsning 1: Be eieren om å logge på.

For å spille dette spillet må eieren av abonnementet logge på.

Hvis en annen kjøpte spillet, ber du dem om å logge på, slik at du kan spille, eller ber dem om å angi denne konsollen som hjemme-Xbox-konsollen deres. Andre brukere kan spille eierens spill på eierens hjemme-Xbox.

Slik angis konsollen som eierens hjemme-Xbox:

Eieren må logge på, trykke på Xbox-knappen for å åpne guiden og deretter gå til System > Innstillinger > Personalisering > Min hjemme-Xbox.

Løsning 2: Kontroller statusen for abonnementet.

Pass på at abonnementet til spilleieren fortsatt er gyldig. Hvis det er utløpt eller låst på grunn av et utestående beløp, er ikke spillet eller appen tilgjengelig. Slik kontrollerer du dette:

1. Be eieren om å logge på Microsoft-kontoen sin.
  2. Kontroller at abonnementet fortsatt er gyldig, på siden Tjenester og abonnementer.

Hvis abonnementet er utløpt, velger du Forny. Hvis dette er et utløpt prøveabonnement, kan du kjøpe et nytt i Microsoft Store.

Hvis abonnementet har et utestående beløp, velger du Betal nå.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x82D40007 vises når du starter et spill på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?