Feilkode 0x82D40007 vises når du starter et spill på Xbox One

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å starte et spill eller en app:

0x82D40007

Eier du dette spillet eller denne appen?

Hvis du har en spillplate, setter du den inn nå. Hvis ikke kontrollerer du at du er koblet til Xbox Live. Hvis du ikke har rettighetene som kreves for å spille det, må du kjøpe det i Microsoft Store.

Dette kan bety at vi har problemer med å sjekke bruksrettighetene.

Løsning

Eieren må logge på for å kunne spille dette spillet.

Hvis du kjøpte spillet med en annen profil, logger du på med den profilen.

Hvis en annen kjøpte spillet, ber du dem om å logge på, slik at du kan spille, eller ber dem om å angi denne konsollen som hjemme-Xbox-konsollen deres. Andre brukere kan spille eierens spill på eierens hjemme-Xbox.

Slik angis konsollen som eierens hjemme-Xbox:

Be dem om å logge på, trykke på Xbox-knappen for å åpne guiden og deretter gå til System > Innstillinger > Personalisering > Min hjemme-Xbox.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x82D40007 vises når du starter et spill på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?