Feilkode 0x87DD0004 vises når du laster ned innhold på Xbox One eller PC

Du får følgende feilkode når du prøver å laste ned innhold på Xbox One-konsollen eller PC-en.

0x87DD0004

Dette kan bety at innholdet ikke kan lastes ned fra Microsoft Store, eller at det er et problem med Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-06-27T12:17:57.9448911+00:00
Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2019-06-27T12:17:57.9448911+00:00
Spill og sosialt: oppe og går
2019-06-27T12:17:57.9448911+00:00

Løsning 2: Prøv å laste ned innholdet på nytt.

På Xbox One:

1. Gå til Mine spill og apper.
  2. Velg , og merk deretter spillet eller appen du prøver å laste ned.
  3. Hvis statusen vises som I kø eller Pauset, velger du spillet eller appen, trykker på menyknappen og velger deretter Gjenoppta installasjon.

På PC-en:

1. Åpne Microsoft Store-appen.
  2. Velg ellipsen … i øvre høyre hjørne.
  3. Velg Mitt bibliotek.
  4. Hvis det står Installer ved siden av appen, velger du denne knappen. Hvis det står Midlertidig stanset, velger du gjenopptakelsesikonet ved siden av statuslinjen for nedlasting.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x87DD0004 vises når du laster ned innhold på Xbox One eller PC, som du leste om, eller om et annet problem?