Feil 0x87DD0005 vises på Xbox One eller PC

Dette kan bety at det er et problem med Xbox Live, eller at det har oppstått en uventet feil på konsollen eller PC-en.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-10-18T07:25:12.9116339+00:00
Spill og sosialt: oppe og går
2019-10-18T07:25:12.9116339+00:00
Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2019-10-18T07:25:12.9116339+00:00
TV, musikk og video: oppe og går
2019-10-18T07:25:12.9116339+00:00

Løsning 2: Prøv på nytt.

Prøv det du holdt på med, på nytt. Av og til kan noe forstyrre normale handlinger.

Løsning 3: Start Xbox eller PC-en på nytt

På Xbox One:

1. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret på konsollen.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.

Obs! Hvis konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke på og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt.

På PC-en:

1. Trykk på Windows-knappen.
  2. Velg På/av-knappen > Start på nytt.

Obs! Hvis PC-en ser ut til å være fryst, kan du trykke på og holde av/på-knappen på den i ti sekunder til den slår seg av. Etter at den er slått av, trykker du på av/på-knappen for å starte på nytt.

Løsning 4: Avinstaller spillet eller appen og installer deretter på nytt.

På Xbox One:

1. Velg Mine spill og apperHjem-skjermen.
  2. Merk spillet eller appen, og trykk deretter på menyknappen på kontrolleren.
  3. Velg Administrer spill og tillegg.
  4. Velg Avinstaller alle.
  5. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  6. Velg Start konsollen på nytt.
  7. Velg Start på nytt.
  8. Etter at du har startet på nytt, laster du ned spillet eller appen og prøver å starte den.

På PC-en:

1. Trykk på Windows-knappen og høyreklikk på spillet eller appen.
  2. Velg Avinstaller og velg deretter Avinstaller på nytt for å bekrefte.
  3. Trykk på Windows-knappen .
  4. Velg På/av-knappen > Start på nytt.
  5. Når PC-en har startet på nytt, åpner du Microsoft Store-appen.
  6. Velg ellipsen … i øvre høyre hjørne.
  7. Velg Mitt bibliotek.
  8. Hvis det står Installer ved siden av appen eller spillet, velger du denne knappen.

Løsning 5: Tilbakestill enheten (som en siste utvei)

På Xbox One:

En siste utvei er å prøve å tilbakestille Xbox-konsollen. Dette installerer operativsystemet for konsollen på nytt. Dette kan ta en stund, avhengig av nettverket ditt.

Obs!  Dette alternativet skal bare brukes som en siste utvei.

Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og gå deretter til Innstillinger > System > Konsollinformasjon > Tilbakestill konsollen.

På PC-en

En siste utvei er å prøve å tilbakestille PC-en. Dette installerer operativsystemet for datamaskinen på nytt. Dette kan ta en stund, avhengig av nettverket ditt.

Obs!  Dette alternativet skal bare brukes som en siste utvei.

1. Trykk på Windows-knappen for å gå til Start-menyen.
  2. Velg Innstillinger > Oppdateringer og sikkerhet > Gjenoppretting.
  3. Under Tilbakestill denne PC-en velger du Kom i gang > Behold filene mine.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feil 0x87DD0005 vises på Xbox One eller PC, som du leste om, eller om et annet problem?