Feilkode 0x87DD001E vises på Xbox One

Du får følgende feilkode på enten Xbox One-konsollen eller PC-en:

0x87DD001E

Dette betyr at du har problemer med å koble til Xbox-tjenester.

På Xbox One

1. Start nettverksenheten (mest sannsynlig en ruter) på nytt.
  2. Test tilkoblingen til Xbox Live:
    1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden.
    2. Velg System > Innstillinger > Nettverk > Nettverksinnstillinger.
    3. Velg Test nettverkstilkobling.

Hvis det er mer enn fem prosent pakketap, prøver du løsningen for nettverkstilkoblingsfeil for Xbox One.

På PC-en

1. Start Xbox Console Companion-appen.
  2. Velg Innstillinger > Nettverk.
  3. Pass på at det står Tilkoblet for appen under Nettverksstatus.

Hvis du fortsatt får denne feilen, kan du se Servertilkobling for Xbox Live i Windows 10 blokkeres.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x87DD001E vises på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?