Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Feilkode 0x87E1000C vises når du prøver å åpne et spill eller en app på Xbox One

Hvis spillet eller appen fremdeles installeres, venter du til installasjonen er fullført eller elementet er klart til start. Prøv deretter å starte det på nytt.

Hvis det fortsatt ikke åpnes, avinstallerer du spillet eller appen og installerer det deretter på nytt:

1. Trykk på menyknappen på kontrolleren med elementet i fokus, og velg Avinstaller.
  2. Gå til Klar til å installere, velg elementet, og følg instruksjonene på skjermen for å installere det på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x87E1000C vises når du prøver å åpne et spill eller en app på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?