Feilkode 0x87E107DF vises når du prøver å starte et spill på Xbox One

Følgende feilkode vises når du prøver å starte et spill eller en app på Xbox One-konsollen:

0x87E107DF

Dette kan bety at det er et midlertidig problem med lisensvalidering mens Xbox Live-tjenesten prøver å starte spillet.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er tilgjengelig og prøver på nytt.

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-11-21T22:17:30.9903188+00:00

Løsning 2: Start konsollen på nytt.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Strøm og oppstart > Slå av eller start på nytt.
  3. Velg Start på nytt nå.
  4. Velg Ja for å bekrefte.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x87E107DF vises når du prøver å starte et spill på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?