Feilkode 0x87DD0003 vises når du logger på Xbox One eller Xbox-appen på PC-en

Følgende feilkode vises når du prøver å koble til Xbox Live eller logge på Xbox One eller Xbox-appen på PC-en:

0x87DD0003

Det kan bety at Xbox Live-tjenesten er nede, eller at du har en tilkoblingsfeil.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-11-22T08:25:59.9709797+00:00

Løsning 2: Feilsøk tilkoblingen til Xbox Live.

Hvis det ikke er relevante gjeldende varsler på siden for tjenestestatus og du bruker Xbox One-konsollen, kan du prøve å bruke løsningen for strømmingskvalitet på Xbox One til å feilsøke tidsavbrudd og problemer med treg tilkobling. Se Forbedre strømmeytelsen for spill i Xbox-appen for Windows 10 for PC.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x87DD0003 vises når du logger på Xbox One eller Xbox-appen på PC-en, som du leste om, eller om et annet problem?