Feilen 0x87de0017 forekommer under nedlasting av innhold på Xbox One

Du ser følgende feilkode når du forsøker å laste ned innhold til Xbox One-konsollen:

0x87de0017

Dette kan bety at innholdet ikke kan lastes ned fra Microsoft Store, eller at det er et problem med Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Løsning 1: Prøve å laste ned innholdet på nytt

1. Hjem-skjermen drar du i høyre trigger (RT ), og deretter trykker du på A for å åpne Mine spill og apper.
  2. Velg , og merk deretter spillet eller appen du prøver å laste ned.
  3. Hvis statusen vises som I kø eller Pauset, merker du spillet og trykker på menyknappen og velger deretter Gjenoppta installasjon.

Løsning 2: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Spill og sosialt: oppe og går
2017-12-17T01:14:45.0264129+00:00
TV, musikk og video: oppe og går
2017-12-17T01:14:45.0264129+00:00