Nedlastingsfeil for Xbox One-innhold

Du ser følgende feilkoder når du prøver å laste ned innhold til Xbox One-konsollen eller på PC-en:

0x87de0017, 0x87e107ed, 0x87e10804, 0x87e107d1, 0x87e107d7, 0x87E00011, 0x87e10804, 0x97e10804

Dette kan bety at innholdet ikke kan lastes ned fra Microsoft Store, eller at det er et problem med Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Løsning 1: Prøv å laste ned innholdet på nytt.

På Xbox One:

1. Fra Hjem, åpne Mine spill og apper.
  2. Velg , og merk deretter spillet eller appen du prøver å laste ned.
  3. Hvis statusen er I kø eller Pauset, velger du spillet eller appen og trykker på menyknappen . Deretter velger du Gjenoppta installasjon.

På PC-en:

1. Åpne Microsoft Store-appen.
  2. Velg ellipsen (…) i øvre høyre hjørne, og velg deretter Mitt bibliotek > Nedlastinger.
  3. Hvis du ser Installer-knappen ved siden av appen, velger du den. Hvis det står Pauset, velger du Fortsett-pilen.

Løsning 2: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går og prøver på nytt:

Spill og sosialt: oppe og går
2019-11-22T08:09:23.8894001+00:00
TV, musikk og video: oppe og går
2019-11-22T08:09:23.8894001+00:00

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Nedlastingsfeil for Xbox One-innhold, som du leste om, eller om et annet problem?