Feilen 0x87DE2713 forekommer når du forsøker å åpne et spill eller en app på Xbox One-konsollen

Du ser følgende feilkode når du forsøker å åpne et spill eller en app på Xbox One-konsollen:

Feil 0x87DE2713

Dette betyr at vi ikke finner spill- eller applisensen i Microsoft Store for å validere at du eier spillet eller appen.

Løsning

Bruk følgende løsninger for å løse dette problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-11-24T07:45:06.1752404+00:00
Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-11-24T07:45:06.1752404+00:00

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Løsning 2: Vente og prøve på nytt senere

Hvis Xbox Live-tjenesten er oppe og går, har vi problemer med å finne eller få tilgang til dette elementet. Gis oss litt tid til å behandle dette, og prøv på nytt senere.