Feilkode 0x87DE2720 vises når du installerer Microsoft Store-innhold på Xbox One

Du ser følgende feilkode når du prøver å installere innhold fra Microsoft Store på Xbox One-konsollen:

0x87DE2720

Dette betyr at innholdet ikke kunne lastes ned fra Microsoft Store.

Løsning

Du løser dette problemet ved å avinstallere og deretter installere innholdet på nytt. Slik gjør du det:

På Xbox One

1. Avinstaller appen eller spillet:
    1. Dobbelttrykk på Xbox-knappen for å gå tilbake til Hjem-skjermen.
    2. Velg Mine spill og apper.
    3. Velg .
    4. Velg innholdet du prøver å installere.
    5. Trykk på menyknappen  på kontrolleren.
    6. Velg Administrer spill eller Administrer app.
    7. Velg spillet eller appen.
    8. Velg Avinstaller alle.
    9. Velg Avinstaller alle for å bekrefte.
  2. Installer appen eller spillet på nytt. Slik gjør du det:
    1. Gå til Hjem-skjermen.
    2. Velg Mine spill og apper.
    3. Velg Klar til å installere.
    4. Velg Installer.

I Windows 10

1. Avinstaller appen eller spillet. Slik gjør du det:
    1. Gå til Start, og bla gjennom applisten til du finner appen eller spillet du vil installere.
    2. Trykk på og hold (eller høyreklikk på) appen eller spillet, og velg deretter Avinstaller.
    3. Velg Avinstaller for å bekrefte.
  2. Installer appen eller spillet på nytt. Slik gjør du det:
    1. Gå til Start, og velg Microsoft Store-appen.
    2. Logg på Microsoft Store-appen med Microsoft-kontoen.
    3. Velg kontoikonet > Mitt bibliotek.
    4. Rull nedover til du finner appen eller spillet du vil installere, og velg deretter nedlastingsikonet. Appen eller spillet installeres automatisk.