Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Feilen 0x87e00065 forekommer under installasjon av et spill fra en plate på Xbox One

Du får følgende feilkode og -melding når du forsøker å installere et spill fra en plate på Xbox One:

0x87e00065

Noe gikk galt. Prøv på nytt.

Denne feilen forekommer når spillet du installerer fra platen, også installeres samtidig fra Microsoft Store-tjenesten.

Løsning

Du løser dette problemet ved å slette og deretter installere spillet fra platen i frakoblet modus. Når spillet er lastet ned, går du til tilkoblet modus for Xbox One igjen. Slik gjør du det:

Trinn 1: Avinstallere spillet:

1. Hjem-skjermen flytter du til høyre og åpner Mine spill og apper.
  2. Merk spillet, og trykk deretter på menyknappen  på kontrolleren.
  3. Velg Administrer spill.
  4. Velg Avinstaller alle fra menyen.

Trinn 2: Sette konsollen til frakoblet modus:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Nettverksinnstillinger, og velg deretter Gå offline.

Trinn 3. Installere spillet fra en plate:

Når du setter inn en spillplate, kontrollerer konsollen om spillet allerede er installert. Hvis ikke blir du bedt om å installere spillet.

Obs! Du blir kanskje også bedt om å laste ned en oppdatering for spillet før du kan spille det.

Trinn 4: Sette konsollen til tilkoblet modus:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Nettverksinnstillinger, og velg deretter Gå online.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilen 0x87e00065 forekommer under installasjon av et spill fra en plate på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?