Feilkode 0x8b050066 vises når du bruker Xbox One

Følgende feilkode vises når du bruker Xbox One-konsollen:

0x8b050066

Dette kan bety at det er et problem med Xbox Live, eller at det har oppstått en uventet feil på konsollen.

Løsninger

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går og prøver på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2018-12-18T20:56:57.5071482+00:00

Løsning 2: Slå Xbox-konsollen av og på.

Slå av Xbox-konsollen ved å holde inne strømknappen på forsiden av konsollen i 10 sekunder. Konsollen slår seg av. Slå deretter konsollen på igjen.

Løsning 3: Avinstallere og installere spillet eller appen på ny

Hvis du prøver å bruke et spill eller en app, avinstallerer du det og installerer det deretter på ny:

1. Trykk på Xbox‑knappen for å åpne guiden, velg Mine spill og apper, og deretter Vis alle.
  2. Velg Spill eller Apper.
  3. Merk spillet eller appen du vil avinstallere, trykk på menyknappen , og velg deretter Avinstaller.
  4. Velg Avinstaller alle.

Du kan deretter installere spillet eller appen på ny ved å sette inn platen eller laste ned på ny fra fanen Klar til å installere. Hvis du vil laste ned på ny, velger du spilltittelen fra fanen Klar til å installere øverst på skjermen. Du kan også finne spillet ved å søke etter det i Microsoft Store.

Løsning 4: Tilbakestill konsollen

En siste utvei er å prøve å tilbakestille Xbox-konsollen. Dette installerer operativsystemet for konsollen på nytt. Dette kan ta en stund, avhengig av nettverket ditt.

Advarsel Forsikre deg om at du velger Tilbakestill, og behold spillene og appene. Hvis ikke tilbakestiller du konsollen til fabrikkinnstillingene.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og gå deretter til System > Innstillinger > System > Konsollinformasjon.
  2. Velg Tilbakestill konsollen.
  3. Velg Tilbakestill, og behold spillene og appene. Dette tilbakestiller operativsystemet og sletter alle potensielt skadede data uten å slette spillene eller appene.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x8b050066 vises når du bruker Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?