Feilkode 0x903F9006 vises når du prøver å åpne Xbox One-spill eller -apper

Du får følgende feilkode og melding når du prøver å bruke et spill eller en app på Xbox One-konsollen.

0x903F9006

Personen som kjøpte dette, må logge på

Disse feilene betyr at det kan være flere ting som forhindrer oss fra å sjekke bruksrettighetene for et spill eller en app.

Løsninger

Gjør ett av det følgende:

• Hvis du prøver å spille et platebasert spill, må du sette inn spillplaten i Xbox-konsollen.
  • Hvis du har kjøpt og installert et spill eller en app fra Microsoft Store på Xbox One, logger du på Xbox Live.
  • Hvis noen andre i husholdningen har installert spillet eller appen fra Microsoft Store på Xbox One, må den personen logge seg på Xbox Live.

Tips! Hvis eieren av spillet eller appen gjør denne konsollen til sin hjemme-Xbox (i Innstillinger > Min hjemme-Xbox), kan alle som bruker konsollen, bruke personens spill og apper. Dette gjelder selv om personen som installerte dem, ikke er pålogget.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x903F9006 vises når du prøver å åpne Xbox One-spill eller -apper, som du leste om, eller om et annet problem?