Feilkoden 0x903f9008 vises når du prøver å spille et spill på Xbox One

Følgende feilkode vises når du prøver å spille et spill på Xbox One-konsollen:

0x903f9008

Dette betyr at Xbox One-konsollen er frakoblet.

Løsninger

Løsning 1: Koble til Xbox Live.

Du løser dette problemet koble til Xbox Live. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Koble til Xbox Live.
  3. Velg Gå online.

Hvis du har problemer med å koble til Xbox Live, kan du prøve løsningen for tilkobling til Xbox One.

Løsning 2: Aktiver Min hjemme-Xbox

Hvis du er på denne Xbox-konsollen ofte, gjør du den til din hjemme-Xbox for å tillate frakoblet spilling av spill du eier. Du finner informasjon om hvordan du gjør en konsoll til din hjemme-Xbox i Angi en Xbox One-konsoll som hjemme-Xbox.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkoden 0x903f9008 vises når du prøver å spille et spill på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?