Feilkode 0x91d7000a vises når du prøver å laste inn en Blu-ray Disc på Xbox One

Du ser kanskje følgende feilkode og -melding når du prøver å laste inn en Blu-ray Disc på Xbox One-konsollen:

0x91d7000a

Avspilling stoppet. Kontroller at TV-ens HDMI-inngang støtter HDCP-rettighetsadministrasjon. Hvis ikke kan du prøve å koble Xbox til en annen TV-inngang.

Løsning

Du løser dette problemet ved å løse ut platen og starte Xbox One-konsollen på nytt:

1. Løs ut Blu-ray-platen fra konsollen.
  2. Gå til Xbox Hjem, flytt fokus til Blu-ray-flisen når Blu-ray vises på den store appflisen, og trykk deretter på menyknappen  på kontrolleren.
  3. Velg Avslutt. Hvis Avslutt ikke er tilgjengelig, er appen allerede lukket.
  4. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  5. Velg Start konsollen på nytt.
  6. Velg Start på nytt.

Obs! Hvis konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke på og holde Xbox-knappen på konsollen i cirka 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt.

7. Sett inn Blu-ray-platen på nytt etter at konsollen har startet på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x91d7000a vises når du prøver å laste inn en Blu-ray Disc på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?