Feilkode 80004003 vises når du prøver å starte innhold på Xbox One

Følgende feilkode vises når du prøver å starte innhold:

80004003

Dette betyr at innholdet du valgte, ikke ble startet.

Løsning

Du løser dette problemet ved å vente noen minutter og deretter prøve å starte innholdet på nytt.

Hvis problemet vedvarer, må du starte konsollen på nytt og deretter prøve på nytt. Slik gjør du det:

1. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.
  4. Prøv å starte innholdet på nytt etter at konsollen har startet på nytt.

Obs! Hvis konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke på og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 80004003 vises når du prøver å starte innhold på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?