Feilkode 0x80070005 vises når du starter et spill eller en app på Xbox One

Du ser følgende feilkode når du prøver å starte et spill eller en app på Xbox One-konsollen:

0x80070005

Dette betyr at det kan være problemer med Xbox Live-tjenesten eller elementet du prøver å starte.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du å starte spillet eller appen på nytt.

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-07-19T12:13:09.5977603+00:00

Hvis du får den samme feilkoden, prøver du løsningene nedenfor.

Løsning 2: Slå Xbox-konsollen av og på.

Slå av Xbox-konsollen ved å trykke på og holde strømknappen på forsiden av konsollen i ti sekunder. Konsollen slår seg av. Slå deretter konsollen på igjen.

Løsning 3: Avinstaller spillet eller appen og installer deretter på nytt.

Hvis du prøver å bruke et spill eller en app, avinstallerer du det og installerer det deretter på ny:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, velg Mine spill og apper, og velg deretter Vis alle.
  2. Velg Spill eller Apper.
  3. Merk spillet eller appen du vil avinstallere, trykk på menyknappen , og velg deretter Avinstaller.
  4. Velg Avinstaller alle.

Du kan deretter installere spillet eller appen på ny ved å sette inn platen eller laste ned på ny fra fanen Klar til å installere. Hvis du vil laste ned på ny, velger du spilltittelen fra fanen Klar til å installere øverst på skjermen. Du kan også finne spillet ved å søke etter det i Microsoft Store.

Obs! Du kan ikke installere fra en plate på Xbox One S All-Digital Edition, siden den ikke har en optisk stasjon.

Løsning 4: Tilbakestill konsollen.

En siste utvei er å prøve å tilbakestille Xbox-konsollen. Dette installerer operativsystemet for konsollen på nytt. Dette kan ta en stund, avhengig av nettverket ditt.

Advarsel Forsikre deg om at du velger Tilbakestill, og behold spillene og appene. Hvis ikke tilbakestiller du konsollen til fabrikkinnstillingene.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og gå deretter til System > Innstillinger > System > Konsollinformasjon.
  2. Velg Tilbakestill konsollen.
  3. Velg Tilbakestill, og behold spillene og appene. Dette tilbakestiller operativsystemet og sletter alle potensielt skadede data uten å slette spillene eller appene.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x80070005 vises når du starter et spill eller en app på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?