Feilkode 80070020 vises når du starter en app på Xbox One-konsollen

Følgende feilkode vises når du bruker Xbox One-konsollen:

Feil 80070020

Denne feilen kan oppstå hvis du prøver å starte en app som allerede kjører.

Løsninger

Hvis appen eller spillet nylig ble brukt, prøver du følgende:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går og prøver på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-11-19T06:02:09.6954344+00:00

Løsning 2: Avslutt og start appen på nytt.

1. Bruk venstre styrespak eller D-pad til å bla ned og peke på appen i delen for nylig brukte apper på Hjem-skjermen.
  2. Trykk på menyknappen på kontrolleren.
  3. Velg Avslutt.
  4. Start appen på nytt.

Løsning 3: Start konsollen på nytt.

1. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.
  4. Etter at konsollen har startet på nytt, prøver du å starte appen på nytt.

Obs! Hvis konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke på og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt. Prøv å starte appen på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 80070020 vises når du starter en app på Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?