Feilkode 80070079 vises når du kobler til eller bruker en Xbox Live-funksjon

Følgende feilkode vises når du prøver å koble til Xbox Live eller bruke en Xbox Live-funksjon:

80070079

Dette betyr kanskje at du ikke kan koble til Xbox Live på grunn av en midlertidig nettverksfeil.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-11-17T22:03:51.2482259+00:00

Løsning 2: Kontroller og feilsøk tilkoblingen til Xbox Live.

Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverksinnstillinger under Nettverk.
  5. Velg Detaljert nettverksstatistikk. Hvis du ser mer enn fem prosent pakketap, feilsøker du tilkoblingen ved hjelp av Løsning for treg ytelse for Xbox One.