Feilkode 0x800705b4 vises etter en konsoll-, spill- eller appoppdatering

Hvis du ser følgende feilkode når du prøver å starte Xbox-konsollen eller et spill eller appen etter en oppdatering:

0x800705b4

Dette kan bety at oppdateringen var mislykket.

Prøver du å oppdatere Xbox-konsollen?

Løsning 1: Slå konsollen av og på.

1. Slå av Xbox One-konsollen ved å trykke på Xbox-knappen  på fremsiden av konsollen i cirka 10 sekunder til den slås helt av.
  2. Koble fra strømkabelen. Vent 10 sekunder.

Viktig! Vent i 10 sekunder. Dermed blir strømforsyningen tilbakestilt.

3. Koble til strømledningen, og slå på Xbox-konsollen på nytt.

Løsning 2: Foreta en frakoblet oppdatering.

For å foreta en frakoblet oppdatering laster du ned verktøyet for frakoblet systemoppdatering for Xbox One på PC-en. Følg trinnene i Løsning for systemoppdateringer for Xbox One.

Løsning 3: Tilbakestill konsollen til fabrikkinnstillinger.

En siste utvei er å tilbakestille konsollen til fabrikkinnstillingene:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Gå til Innstillinger > System > Konsollinformasjon.
  3. Velg Tilbakestill konsollen.

Prøver du å starte et spill eller en app?

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2018-12-12T19:08:31.9224579+00:00

Løsning 2: Avinstaller spillet eller appen, og installere den deretter på nytt.

1. Velg Mine spill og apperHjem-skjermen.
  2. Merk spillet eller appen, og trykk deretter på menyknappen på kontrolleren.
  3. Velg Administrer spill.
  4. Velg Avinstaller alle.
  5. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  6. Gå til Innstillinger > Strøm og oppstart > Slå av eller starte på nytt, og velg deretter Start på nytt nå.
  7. Etter at du har startet på nytt, laster du ned spillet eller appen og prøver å starte den.

Løsning 3: Slå konsollen av og på.

1. Trykk og hold nede av/på-knappen på fremsiden av Xbox-konsollen i 10 sekunder til den slår seg helt av.
  2. Koble fra strømkabelen. Vent 10 sekunder.

Viktig! Vent i 10 sekunder. Dermed blir strømforsyningen tilbakestilt.

3. Koble til strømledningen, og slå på Xbox-konsollen på nytt.

Løsning 4: Fjern og legg til profilen på nytt.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Gå til Innstillinger > Konto > Fjern kontoer.
  3. Velg kontoen din, og velg deretter Fjern.
  4. Velg spillerbildet ditt og deretter Legg til ny.
  5. Skriv inn e-postadressen for Microsoft-kontoen, og velg deretter Enter.

Viktig! Ikke velg Få en ny e-post.

6. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen din, og velg deretter Enter.
  7. Les vilkårene for bruk og personvernerklæringen for Microsoft, og velg deretter Jeg godtar.

Løsning 5: Tilbakestill konsollen til fabrikkinnstillinger.

En siste utvei er å tilbakestille konsollen til fabrikkinnstillingene:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Gå til Innstillinger > System > Konsollinformasjon og velg Tilbakestill konsollen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x800705b4 vises etter en konsoll-, spill- eller appoppdatering, som du leste om, eller om et annet problem?