Feilen 800706F4 forekommer under oppstart av et Xbox One-spill

Du ser følgende feilkode når du forsøker å starte et Xbox One-spill:

800706F4

Spillet ble ikke startet, noe som kan skyldes måten spillet er lagret på, på konsollen.

Løsninger

Gjør følgende for å løse problemet:

Løsning 1: Prøve å starte spillet på nytt

1. På Hjem-skjermen flytter du til høyre og velger Mine spill og apper.
  2. Velg Spill.
  3. Velg spillet du forsøker å spille.

Hvis spillet ikke starter, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Starte Xbox One-konsollen på nytt

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.
  5. Prøv å starte spillet på nytt.

Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt. Prøv å starte spillet på nytt.

Løsning 3: Installere spillet på nytt

Hvis du installerer spillet på nytt, overskriver du spillet som er lagret på konsollen. Enten du installerte fra en plate eller fra Microsoft Store, må du avinstallere forrige installasjon først. Slik avinstallerer du et spill:

1. På Hjem-skjermen flytter du til høyre og velger Mine spill og apper.
  2. Velg Spill.
  3. Velg spillet du vil avinstallere.
  4. Trykk påmenyknappen på kontrolleren og velg Avinstaller.

Du kan deretter installere spillet på nytt ved å sette inn platen eller ved å laste det ned på nytt fra Microsoft Store. Hvis du vil laste ned spillet på nytt, søker du etter spillet i Microsoft Store, velger spillet og velger deretter Installer.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.