Feilen 800706F4 forekommer under oppstart av et Xbox One-spill

Du ser følgende feilkode når du forsøker å starte et Xbox One-spill:

800706F4

Spillet ble ikke startet, noe som kan skyldes måten spillet er lagret på, på konsollen.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Prøv å starte spillet på nytt.

1. Velg Mine spill og apperHjem-skjermen.
  2. Velg Spill.
  3. Velg spillet du prøver å spille.

Løsning 2: Start Xbox One-konsollen på nytt.

1. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.
  4. Prøv å starte spillet på nytt.

Obs! Hvis konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke på og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt. Prøv å starte spillet på nytt.

Løsning 3: Installere spillet på nytt

Hvis du installerer spillet på nytt, overskriver du spillet som er lagret på konsollen. Uansett om du installerte fra en plate eller fra Microsoft Store, må du avinstallere forrige installasjon først. Slik avinstallerer du et spill:

1. Velg Mine spill og apperHjem-skjermen.
  2. Velg Spill.
  3. Velg spillet du vil avinstallere.
  4. Trykk påmenyknappen på kontrolleren og velg Avinstaller.

Du kan deretter installere spillet på nytt ved å sette inn platen eller ved å laste det ned på nytt fra Microsoft Store. Hvis du vil laste ned spillet på nytt, søker du etter spillet i Microsoft Store, velger spillet og velger deretter Installer.

Obs! Du kan ikke installere fra en plate på Xbox One S All-Digital Edition, siden den ikke har en optisk stasjon.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilen 800706F4 forekommer under oppstart av et Xbox One-spill, som du leste om, eller om et annet problem?