Feilkode 80151906 vises når du kobler til Xbox Live i et Xbox 360-spill

Du får følgende feilkode når du prøver å spille et Xbox 360-spill på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen.

80151906

Løsninger

Løsning 1: Start konsollen på nytt.

På Xbox One:

1. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.
  4. Prøv å starte spillet på nytt etter omstart.

På Xbox 360:

Løsning 2: Avinstaller spillet og det nedlastbare innholdet.

På Xbox One

1. Velg Mine spill og apperHjem-skjermen.
  2. Merk spillet eller appen, og trykk deretter på menyknappen på kontrolleren.
  3. Velg Administrer spill og tillegg.
  4. Velg Avinstaller alle.
  5. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  6. Velg Start konsollen på nytt.
  7. Velg Start på nytt.
  8. Etter at du har startet på nytt, laster du ned spillet eller appen og prøver å starte den.

På Xbox 360

1. Du avinstallerer spillet ved å gå til Installere, spille eller slette et spill på Xbox 360-harddisken.
  2. Du installerer spillet på nytt ved å gå til Slik laster du ned innhold du tidligere har lastet ned eller kjøpt, til Xbox 360 på nytt.

Valgfritt: Rapporter problemet.

Du kan også rapportere problemet i appen Xbox Insider-huben, slik at vi kan undersøke det videre.

1. Hvis du ikke allerede har den, installerer du appen Xbox Insider-huben på konsollen.
  2. Hold nede Xbox-knappen på kontrolleren.
  3. Velg Rapporter et problem på strømmenyen.
  4. Gi en detaljert beskrivelse av problemet, blant annet når problemet oppstod, om du så bestemte feilkoder eller -meldinger, og om du spilte et bestemt spill eller brukte bestemt programvare, maskinvare eller tilbehør da problemet oppstod.

Hvis du vil be om mer hjelp fra fellesskapet, kan du gå til Xbox-foraene.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 80151906 vises når du kobler til Xbox Live i et Xbox 360-spill, som du leste om, eller om et annet problem?