Feilkode 8015DC01 vises når du bruker Xbox One eller PC

Følgende feilkode vises når du bruker Xbox One-konsollen eller PC-en:

8015DC01

Dette kan bety at konsollen eller PC-en må oppdateres. Når du har startet på nytt, laster konsollen eller PC-en automatisk ned alle nye oppdateringer som er tilgjengelige.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går og prøver på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-07-18T20:25:07.6869692+00:00

Løsning 2: Start konsollen eller PC-en på nytt.

På Xbox One:

Start konsollen på nytt for å laste ned tilgjengelige oppdateringer. Slik gjør du det:

1. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.
  4. Prøv å spille av innholdet på nytt etter at konsollen har startet på nytt.

Obs! Hvis konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke på og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt.

På PC-en:

1. Trykk på Windows-knappen på PC-en.
  2. Velg På/av-knappen > Start på nytt.

Obs! Hvis PC-en ser ut til å være fryst, kan du trykke på og holde av/på-knappen på den i ti sekunder til den slår seg av. Etter at den er slått av, trykker du av/på-knappen for å starte på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 8015DC01 vises når du bruker Xbox One eller PC, som du leste om, eller om et annet problem?