Feil 8015DC12 vises når du prøver å starte et spill eller en app på Xbox One eller PC

Feilkoden nedenfor vises når du prøver å starte et spill eller en app på Xbox One-konsollen eller PC-en:

8015DC12

Dette betyr at du kanskje må vente noen minutter og deretter prøve å spille av innholdet på nytt, eller du må starte konsollen eller PC-en på nytt.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Spill og sosialt: oppe og går
2019-08-25T22:59:51.0607468+00:00

Løsning 2: Start konsollen på nytt.

Du løser dette problemet ved å starte Xbox One-konsollen på nytt og deretter prøve å starte spillet eller appen på nytt. Slik gjør du det:

1. Trykk på og hold Xbox-knappen midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.
  4. Prøv å spille av innholdet på nytt.

Obs! Hvis konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke på og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt. Prøv å spille av innholdet på nytt.

På PC-en

1. Trykk på Windows-knappen på PC-en.
  2. Velg På/av-knappen > Start på nytt.

Obs! Hvis PC-en ser ut til å være fryst, kan du trykke på og holde av/på-knappen på den i ti sekunder til den slår seg av. Etter at den er slått av, trykker du av/på-knappen for å starte på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feil 8015DC12 vises når du prøver å starte et spill eller en app på Xbox One eller PC, som du leste om, eller om et annet problem?