Feil 80270254 forekommer under avspilling av innhold på Xbox One-konsollen

Du ser følgende feilkode når du forsøker å spille av deler av innhold på Xbox One:

80270254

Dette kan bety at du må installere den riktige appen for å spille av innholdet, eller at innholdet du forsøker å spille av, ikke har blitt installert.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

TV, musikk og video: oppe og går
2018-12-13T16:31:44.3264990+00:00

Løsning 2: Sørge for at du kan logge på Xbox Live

Sørg for at du er koblet til Xbox Live og logget på profilen din. Hvis du ikke kan koble til, kan du se Tilkoblingsløsning for Xbox One.

Løsning 2: Sørge for at du bruker den riktige appen

Sørg for at du har lastet ned den riktige appen for bruk eller avspilling av innhold.

Løsning 3: Laste ned innholdet på nytt

Last ned innholdet fra Microsoft Store på nytt. Se Installere spill på Xbox One.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte Kundestøtte for Xbox.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feil 80270254 forekommer under avspilling av innhold på Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?