Feilkode 8027025A vises når du prøver å logge på eller starte en Xbox One-app

Følgende feilkode vises når du prøver å logge på eller starte en Xbox One-app:

8027025A

Dette kan bety ett av følgende:

• Det er et midlertidig problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Appen ble ikke lastet inn innen forventet tid.
  • Det er et påloggingsproblem med profilen din.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-11-24T13:28:51.8831117+00:00

Løsning 2: Start appen på nytt.

Dette gjør du ved først å stoppe appen:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter Hjem.
  2. Velg menyknappen mens fokuset er på appflisen.
  3. Velg Avslutt.

Vent minst 10 sekunder, og start deretter appen på nytt.

Løsning 3: Start konsollen på nytt.

Tøm bufferen på Xbox One-konsollen ved å følge denne fremgangsmåten. Hvis konsollen er fryst, foretar du en hard tilbakestilling ved å følge instruksjonene i notatet.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.

Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen  på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen  på konsollen for å starte på nytt.