Feilkode 87DD0006 vises når du prøver å logge på Xbox Live på Xbox One eller PC

Du ser følgende feilkode når du prøver å logge på Xbox Live eller en Xbox One-konsoll eller PC-en:

87DD0006

Dette kan bety at det var et tjenesteavbrudd like før du prøvde å logge på.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-10-23T14:00:23.1285132+00:00

Løsning 2: Start konsollen eller PC-en på nytt.

På Xbox One-konsollen:

1. Trykk på og hold Xbox-knappen  midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret på konsollen.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.

Obs! Hvis konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke på og holde Xbox-knappen  på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen  på konsollen for å starte på nytt.

På PC-en:

1. Trykk på Windows-knappen på PC-en.
  2. Velg På/av-knappen > Start på nytt.

Obs! Hvis PC-en ser ut til å være fryst, kan du trykke på og holde av/på-knappen på den i ti sekunder til den slår seg av. Etter at den er slått av, trykker du av/på-knappen for å starte på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 87DD0006 vises når du prøver å logge på Xbox Live på Xbox One eller PC, som du leste om, eller om et annet problem?